Diensten

WELKE DIENSTEN BIEDEN WIJ AAN?

Huis-aan-huis

Huis-aan-huisbedeling van flyers, folders, nieuwsbrieven …  is onze specialiteit. Met huis-aan-huis bedeling kan u aan een lage kostprijs snel al uw (potentiële) klanten bereiken. Onze ervaring leert dat deze flyercampagnes een groot succes zijn! Wij bedelen zowel per straat, wijk, deelgemeente of stad. Ook bij andere voorkeuren zoals een bedeling van bepaalde types huizen of straten, stellen wij graag onze uitgebreide kennis ter beschikking. Onze jarenlange ervaring met promotiecampagnes en opgebouwde terreinkennis zorgen ervoor dat wij elke klant een bedeling op maat kunnen bieden. Wij zoeken samen met de klant naar de promo-actie met het grootste effect.

Pakketten op adres

Met onze speciale koerierfiets met aanhangwagen zorgen wij voor een efficiënte bedeling van pakketten, wij komen met deze fiets overal, ook op plaatsen waar de auto of bestelwagen niet meer mag komen. Niet alleen zeer handig, maar ook nog eens milieuvriendelijk!

Documenten op adres

In Groot-Aalst bedelen wij ook documenten en brieven op adres. Onze koeriers kennen de streek op hun duimpje! Hierdoor kunnen ze aan nog ongeziene snelheid uw post bezorgen!

Indien u nog andere ideeën of verzoeken heeft, aarzel niet om ons te contacteren! Onze koeriers vinden een oplossing voor elke wens!

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN
Close